Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemez és koncert ajánló

A blog változik, ha sikerül, azt mindenki észreveszi.

Napi kritika: Kossuth Cannesban járt

negyhonap 2012.05.24. 00:38

Hogyan készül műsor egy filmfesztiválról? Mitől lesz valami friss? Mondjuk attól, hogy helyszíni? Talán attól, hogy azokat szólaltatják meg akik benne vannak az események sűrűjében? Fontos egyáltalán az, hogy egy műsorvezető három mondatot egymás után tudjon pakolni úgy, hogy az értelmesnek tűnjön?

Ezek nehéz kérdések, és koránt sem biztos hogy van egyértelmű válasz rájuk. Cannes érdekes minden alkalommal, ha másért nem az aktuális Pitt és Jolie miatt. Ezrek és tízezrek nyüzsögnek ilyenkor a tengerparton és fürdenek a langyos (rosszabb évjáratokban hideg) vízben, meg persze a siker suhogó szellőcskéjében. Mindig van aki szeretne beszélni, mindig van akit még az utolsó tollforgató nyikkhaj is meg tud szólaltatni. Nem csak több ezer eurós interjúszerződések megkötése után.

Épp ezért olyan öröm hallani amint bejelentkezik a magyar rádió helyszíni tudósítója zaftos friss pletykákkal, illatokkal, csókokkal és állófogadásokkal. A valóság persze nem ez. Frissességnek nyoma sincs. Ha a műsorvezető a stúdióból nem kérdez alá a kiküldöttnek, még azt hihettük volna, hogy egy hotelszobából kapcsoltak minket. Szerencsére kiderül, a díszteremben még a fotósnak is szmokingot kell hordani és most jöttek vissza kicsit pihenni ezek a pingvinnek elnevezett lények a sajtóváróba.

Gyors lekeverés, majd indulnak a magnószalagok. 1958, 1972, 1981 tulajdonképp lényegtelen. A felkonf stabil kivételesen az összes alkalommal sikerül elmondani azt a bizonyos három mondatot a play gombok nyomkodása közben. Hallgatom Bacsót, Törőcsiket, és a többieket. Közben szomorúan gondolok rá, miért nem tudták elérni Pálfi Györgyöt aki egy varázslatnak köszönhetően kijutott a Világ elé.  Jó tudni hogy a rádióban legalább a magnó működik.

Címkék: 2012 Rádió Kossuth rádió Cannes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr454542815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása