Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemez és koncert ajánló

A blog változik, ha sikerül, azt mindenki észreveszi.

Heti koncert: Lányok sikítsatok!

negyhonap 2012.11.03. 13:13

Sziasztok!

Hosszas hallgatás után ismét bejegyzéssel jelentkezem. A magyarázkodás legyen annyi: Most van kapacitás a folytatásra.

Kifejezetten rusnya szeles időben érkeztem a Nagyvárad térre. Zuhogó eső, társai. Még nem volt tömeg (nyilván a korai érkezésnek tudható be). Így gyorsan átverekedtem magam a biztonsági szolgálaton. A ruhatárnál a szokott tumultus. Plusz pont, hogy már nem osztanak bilétát, amit el lehet hagyni Mindenkinek az igazolványaihoz, rendelnek hozzá egy ruhatári számot, így amikor valaki távozni szeretne, csak lehúzzál a kártyáját megint és már kint is a kabát. Elviekben legalább is. A gyakorlatban a rendszer sokszor fagyott, ami kissé káoszossá tette a kivitelezést. 

Party time! Az utóbbi évekhez hasonlóan most is négy helyszínen dübörgött a buli különböző sebességi fokon.

 

 

Együnk egy Lepényt! Iöcs DJ-k a sarokban. Kis tér nagy party elektró és minden ami szem szájnak meg persze fülnek ingere. A pultban minimum ketten csapolják a zenét. Jó ritmusérzék, nincs üresjárat.

Nagy színpad. Itt már egyértelműen vegyesebb a kép. Mind a három zenekarra jellemző volt, hogy a koncert… hullámzóra sikerült. A végére azért felpörögtek persze. Paddy and the Rats-at emelném ki, mert bár szerintem elő elő fordult benne némi hamisság itt ott mégis ők tudták legjobban megragadni a közönséget. Míg a másik két bandának ez csak időlegesen sikerült.

Ha valaki bulit csinál az legyen buli elejétől a végéig! Ivánék ezt tudják. Két embernek, huszonkettőnek és több száznak is teletömött klub helységben. Miért törik annyian a fejüket azon mi kell egy jó bandához? Tekerőlant? Két szólógitár még befér? Legyen csörgőhangszer külön? Fúvósok? NEM NEM NEM. Nem érdekes!

Ennyi:
Vitáris Iván - ének
Balla Máté - gitár
Beke István - klimpír
Tarnai Jani - basszusgitár
Simon Bálint - dobok

Húzós számok, néha egy lassú. Tánc, csajok, sikítás és az első LP. Éljenek a jól megirt számok, a kiállások és a kettétört mikrofon állványok. A zenekar két éves fennállás után most mutatta be első "nagy" lemezét. Ez olyan ünnep, ami nem mindenkinek adatik meg a mai világban. Csak elismeréssel tudok szólni a munka a felkészültség és a lelkesedést nézve is. Bájos az, ahogyan lefényképezik a tömeget, (nem az udvari fotósukkal, hanem mobillal). Ahogy számok között elnézést kérnek tőlünk az izzadt megjelenésért, valamint társnak tekintik a közönséget.

 

 

 

All in all: Van remény
Pro: Rock & Roll, semmi más.

Kontra:
A Sotén korrekt, az ISKOLA klubban azonban minősíthetetlen hangosítás. A srácoknak csillagos ötös.

Adatok:
Ivan, and the Parazol

Sote - Iskola
Artists:
Paddy and the Rats
Heven Street Seven
Intim Torna Illegál
Whiteboy (DJ)

ZUP
Csibor
Ivan And The Parazol
DJ-k

Iöcs DJ-k Hátul a sarokban (Lepény)

Label: SOTE
Length:
From: 21:30 (kevés csúszás, vagy szinte semmi)
To: Reggel 5

Címkék: 2012 Napi lemez Heti koncert Ivan and the Parazol

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr924875311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása