Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemez és koncert ajánló

A blog változik, ha sikerül, azt mindenki észreveszi.

Szerkesztő úr mondta: Napi lemez

negyhonap 2012.05.15. 13:05

Sziasztok!

Tudom, hogy remek dolog rovatokat kiszervezni blogoknak. Tudom, hogy az MTI hírei ingyenesek, és kevés munkával egész jó eredményeket lehet elérni velük. Tudom, hogy a hír és cikk előállítása komoly munka, mert a sorok és információk nem kerülnek csak úgy oda a monitorra. Ettől függetlenül rosszul érint a slendriánság akár a saját, akár más munkájánál. Tegnap olvastam az index zenei blogján Santana új lemezéről. Mivel vannak alapvető ismereteim az előadóról, ezért ekézni fogom a két beharangozót.

Az a legkevesebb, hogy nem kapunk plusz információt a második posztban. Azonos kép, azon mondatok. Nem folytatom. Meg vagyok meggyőződve arról, hogy ilyen alacsony hozzáadott érték mellett nem tehet ki senki egy alkotást a saját neve alatt. Lopások persze mindig voltak és lesznek is. Még a hőskorban voltam tanúja annak, hogyan lehet az akkor még fizetős MTI-től képet szerezni egy iNteRNeTTo-ban megjelenő cikkhez.

 

„Te, vehetünk mi át anyagot az MTI-től?” „Nem” „Na akkor megtükrözöm, megvilágosítom és az édes anyukája sem fog ráismerni”

Így megy ez, és nem is fog másként menni soha. A kérdések nyilván csak szaporodnak.
A következő részben fellebbentem a fátylat a rejtélyekről.

Címkék: 2012 Szerkesztő úr mondta Napi lemez Carlos Santana

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr824512529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása