Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lemez és koncert ajánló

A blog változik, ha sikerül, azt mindenki észreveszi.

Havi film: Men In Black 3 - Elnökválasztás, népnevelés és a niggerek

negyhonap 2012.06.03. 14:45

Akár ezt a címet is adhatták volna a legújabb MIIIB filmnek.

 

 

 

Feszültség, akció és persze egy BUG-gal kezdődünk. Kihasználjuk Nicol Scherzinger dekorativitását és az IMAX 3D lehetőségeit. Majd amolyan James Bondos effektvadászat után után csöppenünk bele, a mindennapi űrlényüldözésbe. Főhőseink persze szétpuffantanak mindent és megérkezik az első nevelő mondat is: „ne kamuzzunk a gyereknek arról, hogy lehúztuk a nemkívánatos aranyhalát a retyón”

 

 

Aki egyetlen előzetest is megnézett, az tudja, hogy beszélgetni fogunk egy graffitivel és visszautazunk a múltba, hogy Jimi Hendrixet hallgassunk. Ebből kettő elmarad, de a múltba azért visszamegyünk, miután beleszagoltunk az amerikai elnökválasztási kampányba Obama oldalán, népet neveltünk újra „mert ha kapsz valamit azt meg kell köszönni” és megtudtuk, hogy a kakaó nem csak a régiek időutazását könnyítette meg.

 

 

Vissza hatvankilencbe. Tudatosítjuk a nézőben, hogy akkor nagyobb volt a rasszizmus és ez csúnya dolog, ahogyan az autólopás is. J ügynök biztos olvasta Huckleberry Finn kalandjait, ezért csak kölcsönvette a verdát.

 

A színészi játékra alkalmas helyekkel Will Simth komolyan küzd. Ha Brolin vagy Jones nem tudnak a segítségére sietni, mert mind a negyven forgatókönyvíró csöndet rendelt nekik, bizony elvérzik. Ennek köszönhetően a helyzetkomikumok sokszor erőltetetté válnak. Ettől még a ritmus feszes és működőképes marad. Egyszer kétszer ráadásul váratlan események is történnek. Persze itt nem az utolsó „mindent eldöntő csatára” kell gondolni, ahol a legfontosabb mozdulatnál érkezik a menetrend szerinti hathúszas szörny.

 

Ha a gonoszt is legyőztük visszaemlékezhetünk Spilberg klasszikusára és tudatosíthatjuk magunkban hogy nincs fontosabb dolog annál, mint hogy jó emberek legyünk, aminek fontos eleme a borravaló adása az étteremben.

 

 

 

Összességében egy aranyos, szórakoztató filmet láthatunk jobbára vicces szörnyekkel és csak néhány kínos megakadással.

 

 

Adatok:

Érték: 6/10
Mi: Men in Black - Sötét zsaruk 3
Hol: 1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9

Hogyan: IMAX 3D

 

Utóirat: A filmben előforduló töménytelen mennyiségű reklám kielemzését hagyjuk meg más blogok szerkesztőinek.

Címkék: 2012 Havi film Men in Black 3

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masnapok.blog.hu/api/trackback/id/tr964562730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása